دسته‌بندی نشده

5 روش تهیه فوم یا کف شیر برای قهوه

5 روش تهیه فوم یا کف شیر برای قهوه | آرت کافی
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 4]

تهیه فوم برای قهوه با 5 ابزار مختلف :

برای تهیه کاپوچینو، موکا، لاته، و … لازمه که فوم شیر رو بگیریم که در آخر به قهوه اضافش کنیم. شیری که فوم گیری شده، غلیظه و شیرینی بیش‌تری رو از اون میگیریم. بعد از اینکه مطابق آموزش زیر فوم شیر رو تهیه کردید میتونید برای خرید قهوه آنلاین به فروشگاه قهوه آرت کافی مراجعه کنید.

گرفتن فوم از شیر :

فوم‌ گیری‌ شیر درحقیقت فرآیند وارد شدن هوا به داخل شیره. با وارد شدن هوا به داخل شیر، هوا توسط ذرات پروتئین شیر محاصره میشه و نمیتونه خارج بشه در نتیجه شیر قوام میگیره و کف یا فوم شیر ایجاد میشه.

به علاوه با فوم گیری، قند شیر بیشتر آزاد میشه و ما هم شیرینی اون رو بیش‌تر احساس می‌کنیم.

حال ما اینجا میخواییم به 5 روش فوم گیری با شیر رو توضیح بدیم تا شما بتونید با وسیله ای که در دسترس دارید، براحتی این کار رو انجام بدید.

1- طرز تهیه فوم شیر با فرنچ پرس

2️- طرز تهیه فوم شیر با استفاده از دستگاه اسپرسو ساز

3️- طرز تهیه فوم شیر با همزن

4️- طرز تهیه فوم شیر با استفاده از مایکروویو

5- طرز تهیه فوم شیر با مخلوط کن

5 روش تهیه فوم یا کف شیر برای قهوه | آرت کافی

طرز تهیه فوم شیر با فرنچ پرس :

فرنچ پرس یه وسیله است شبیه به ماگ که از اون برای دم کردن و خرید قهوه فرانسه، دمنوش و یا چای استفاده میشه. ابتدا شیر رو به اندازه کافی حرارت بدید تا به دمای 60 درجه سانتی‌گراد برسه. پس از اون شیر رو درون فرنچ پرس بریزین.

و یا اگه قصد گرم کردن شیر رو با مایکروویو دارین شیر رو داخل فرنچ پرس بریزید و بعد از گرم شدن اون مراحل زیر رو طی کنید.

توجه کنید که فرنچ پرس رو پر از شیر نکنید، تا یه فضای خالی برای فوم گیری شیر در اختیار داشته باشید. (حداکثر میزان پر کردن شیر رو نصف فرنچ پرس در نظر بگیرین.)

بعد اهرم فرنچ پرس رو با سرعت و مکرر بالا و پایین کنین. در آخر فوم مناسبی از شیر در فرنچ پرس بدست میاد. بعد درب فرنچ پرس رو بردارین و فوم رو روی قهوه بریزین.

طرز تهیه فوم شیر برای قهوه با استفاده از دستگاه اسپرسوساز :

اغلب کافی شاپ ها با استفاده از دستگاه اسپرسوساز فوم گیری شیر رو انجام میدن.

دستگاه های اسپرسوساز دارای آپشن‌های متنوعی هستن که میتونن برای فوم گیری شیر استفاده بشن. از این رو قبل از اینکه شروع کنید به فوم گیری باید برای خرید قهوه اسپرسو اینترنتی اقدام کنید تا بتونید یه قهوه مناسب برای درست کردن اسپرسو تهیه کنید.

برای تهیه فوم شیر با دستگاه اسپرسوساز مراحل زیر رو طی کنین :

بیشتر ماشینای مدرن یه اهرم بخار دارن. این بازوی به راحتی بخار رو وارد شیر شما می کنه، زمان اضافه کردن هوا به شیر، اون رو به آرومی با فشار گرم می کنه و باعث کف اون میشه.

برای ایجاد کف به یک پارچ کوچیک نیاز داریم که اونها رو پیچر می نامن. اونها عمق مناسبی برای میله بخار دارن.

حالا شیر سرد رو درون پارچ های مخصوص بریزین. (فوم گیری با شیر سرد بهتر هستش و کیفیت مناسب تری رو به شما میده)

دستگاه اسپرسو یه دسته بخار داره که میتونه دمای شیر رو افزایش بده. این دسته رو داخل پارچ شیر قرار بدین.

حالا باید دکمه ی بخار رو از روی دستگاه اسپرسوساز بزنین تا شیر شروع به کف کردن بکنه. همزمان با افزایش دمای شیر، دمای پارچ هم زیاد میشه. بهتره با استفاده از دماسنج، هنگامی که دمای شیر به 65 الی 70 درجه میرسه، بخار دستگاه رو با دکمه‌ای که داره، خاموش کنین.

در آخر هم فوم شیر روی پارچ قابل مشاهده است. از این جهت میتونید برای نوشیدنی‌های مختلف از اون استفاده کنین.

طرز تهیه فوم شیر برای قهوه با استفاده از همزن :    

از دیگه روشهای تهیه فوم شیر توی خونه، استفاده از همزنه. توی این روش لازمه شیر سرد رو داخل یه ظرف بریزیم و اون رو روی شعله گاز قرار بذارید.

در زمان حرارت دیدن شیر باید با استفاده از همزن شیر رو هم بزنید. همزدن شیر تا وقتی ادامه پیدا می‌کنه که روی شیر کف بوجود بیاد. همینطور توجه داشته باشید که دمای شیر بیش از اندازه زیاد نشه.

حال کف های ایجاد شده رو میتونید برای نوشیدنیتون استفاده کنین، یا کف رو در گوشه ای از ظرف نگه دارین و اول شیر روبریزین و بعد از اون کف رو، یا کف رو با قاشق از روی اون بر دارید.

طرز تهیه فوم شیر با مایکروویو :

برای تهیه کف شیر با استفاده از این وسیله ، ابتدا لازمه یه شیشه ی سس یا شیشه مربای خالی و کاملاً تمیز رو داشته باشین.

به مقدار دلخواهتون تا حداکثر نصف اون رو پر از شیر بکنین. پس از اون درب شیشه رو ببندین و به مدت 45 ثانیه اون زو تکون بدید.

با این کار هوای داخل شیشه بیشتر میشه که در نهایت منجر به افزایش حجم شیر خواهد شد.

در ادامه درب شیشه رو باز کنین و اونو حدود 40 ثانیه درون مایکروویو قرار بدین تا به اندازه کافی حرارت ببینه. (توجه کنین که بیش از اندازه دمای اون زیاد نشه؛ چون کیفیت فوم نهایی مطلوب نمیشه.)

پس از گرم شدن شیربه اندازه ی کافی، فوم روی اون بوجود میاد. توی این مرحله شیشه رو از مایکروویو خارج کنین.

حال فوم شیر رو روی قهوه تون بریزین و از نوشیدن اون روی قهوه لذت ببرین.

بدست آوردن فوم شیر با دستگاه مخلوط کن :

استفاده از مخلوط کن برای فوم شیر به این صورته که ابتدا باید شیر رو به اندازه کافی گرم کنید. پس از گرم کردن شیر، اون رو درون مخلوط کن بریزین.

مث روش های قبلی، نباید دستگاه رو از شیر بکنین؛ چون مقداری از فضا برای فوم سازی باید وجود داشته باشه.

بعد دستگاه مخلوط کن رو روشن کنین و تا وقتی که فوم شیر ایجاد نشده، این فرآیند رو ادامه بدین.

طرز تهیه لاته یا لاته آرت با فرنچ پرس :

کدام شیرها بهترین کف را می دهند؟

چربی حباب های هوا رو سنگین میکنه و چیزی که به دست میاد جالب نیس، بنابراین بهترین گزینه، شیر بدون چربی هستش.

انواع دیگر شیر، مث شیر با چربی 2 درصد هم کف خوبی میده، اما از شیرهای بدون لاکتوز دور دوری کنین چونکه این شیرها قند و پروتئین های حباب های هوا ندارن.

بناربراین برای تهیه کف شیر بهتره از شیر بدون چربی یا با چربی ۲ درصد استفاده کنین، این شیرها کف‌های بهتری به شما میدن. همینطور شما میتونید برای خرید قهوه ترکیبی مورد نیاز خودتون از فروشگاه آرت کافی اینجا کلیک کنید.

6 دیدگاه در “5 روش تهیه فوم یا کف شیر برای قهوه

  1. علی عبدلی گفت:

    تهیه ی فوم شیر با همزن برای من خیلی مفید بود. ممنون از آرت کافی برای کمکتون.

    1. ممنوت از لطف و توجه شما که آرت کافی رو انتخاب کردید. باز هم به ما سر بزنید.

  2. محمدحسین کارگر گفت:

    سلام
    با فرنچ پرس عالی میشه.البته با دستگاه بخار قهوه ساز هم خیلی خوب میشه ولی نیاز به تمرین زیاد داره که برای لته ارت واقعا حرف نداره

    1. بله واقعاً همونطور که شما گفتید با فرنچ پرس هم خیلی خوب میشه و هم راحت و دم دسته. ممنون از اینکه وقت گذاشتید و نظر دادید.

  3. alireza گفت:

    چه خوب که با چند روش مختلف توضیح دادین

  4. سیما گفت:

    درست کردن فوم شیر با فرنچ پرس هم راحته هم سریع من که خودن ترجیح میدمش. اگه دنبال روش راحت و سریع می گردید از این روش استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *