دسته‌بندی نشده

درست کردن چای ماسالا در خانه

درست کردن چای ماسالا در خانه | آرت کافی
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 3]

درست کردن چای ماسالا :

برای تهیه چای ماسالا مث انواع چای و دمنوش ها ی دیگه روش های مختلفی هست که ما تلاش می کنیم روش اصولی برای  درست کردن این نوع چای که در کشور هند که مهد این چای هستش رو توضیح بدیم .

چای ماسالا چیست؟

در واقع چای ماسالا رو باید یه نوشیدنی گرم از گیاه ها و ادویه‌ های مختلف بدونیم که دارای خاصیت های بسیارعالی هستش و برای تأمین کردن سلامت و ارتقای سیستم ایمنی بدن، میتونه خیلی مفید باشه.

چای ماسالا چه خاصیتی دارد؟

میدونید که چای به خودی خود ذات اسیدی داره و اضافه کردن زنجبیل و ادویه کامل، خاصیت اسیدی چای رو از بین میبره و فواید زیادی به اون میده.

خواص چای ماسالا هم بیشتر به خاطر ادویه‌ های اضافه شده به اونه.

معمولاً اکثر ادویه هایی که به چای ماسالا اضافه می کنیم، خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی مفیدی دارن.

ولی خصوصیت اصلی و اساسی چای ماسالا رفع و کاهش دادن احساس خستگی هستش. تانن (جوهر مازو) موجود در چای به آرامش بدن ما و احیای مجدد اون کمک شایانی میکنه.

همونطور که میدونید چای هم مانند قهوه حاوی مقداری کافئین هستش، هرچند مقدار کافئین موجود در چای خیلی کمتر از قهوه است. البته ما توی آرت کافی انواع مختلف قهوه شامل قهوه های پر کافئین و کم کافئین آماده کردیم که شما میتونید برای خرید قهوه به صورت آنلاین به فروشگاه ما سر بزنید.

خاصیت چای ماسالا برای لاغری :

چای ماسالا هم مث خاصیت قهوه برای لاغری خیلی مفید هستش و این نوشیدنی گرم ادویه ‌دار، به فرایند کم‌ کردن چربی‌های بدن کمک میکنه. وجود زنجبیل و دارچین و ترکیب شدن با چای سبز و فلفل سیاه، باعث میشه که شما در بلند مدت و با رژیم غذایی مناسب و همینطور با چاشنی ورزش اصولی و درست کاهش وزن خوبی رو تجربه کنید. بنابراین چای ماسالا هم مانند قهوه دارچینی برای افرادی که به دنبال کاهش وزن هستن، میتونه به‌ عنوان یه نوشیدنی سالم و جذاب استفاده بشه.

چطوری چای ماسالا درست کنیم؟ | آرت کافی

چه موادی برای تهیه ی چای ماسالا لازم است؟

بسته به روش و رویکرد افراد به عطر و طعم چای ماسالا میشه از گزینه های مختلف برای درست کردن این نوع چای استفاده کرد که همین مورد می تونه موجب تغییر در مواد استفاده شده برای اون بشه. البته باید به دو ماده مشترک در روش تهیه انواع مختلف چای ماسالا اشاره کرد که همیشه در روش تهیه چای ماسالا ثابت هستش، زنجبیل و شیر!

اگه بخواییم یه لیست از مواد مورد نیازمون ارائه کنیم که در روش اصلی تهیه استفاده میشه باید به موارد زیراشاره کنیم :

جوز هندی، رازیانه، چوب دارچین، میخک، شیر،هل، زنجبیل، فلفل سیاه، عسل، بادیان ستاره ای، و آب ولرم.

توجه اینکه دلیل اصلی محبوبیت و تاثیر بالای چای ماسالا هم مواد استفاده شده در اون هستش که یه نوشیدنی فوق العاده رو از جهت ارزش غذایی برای بدن انسان بوجود آورده و اگه بگیم که خواص چای ماسالا بی نظیره، شاید گزاف نباشه.

چطوری توی خونه چای ماسالا درست کنیم؟

برای تهیه کردن چای ماسالا شما میتونید اگه دوست داشتید از موارد و گزینه های موجود که در بالا ذکر کردیم هر تعدادشون که قابل دسترسی و آماده بود رو فراهم کنید ، بکوبید و به شکل پودر در بیارید و اگه نیاز داشتید میتونید زود دم کرده و مصرف کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه چای ماسالا در منزل به صورت زیر هستش و در ادامه هم شکل آماده سازی چای ماسالا رو برای شما توضیح خواهیم میدیم. (مواد زیر برای مصرف دو نفر هستش) :

  1. حدود نصف قاشق غذاخوری رازیانه
  2. یک و نیم تا حدود دو پیمانه آب لازم داریم
  3. شیر پر چرب به اندازه ی سه چهارم پیمانه
  4. دو تا سه قاشق شکر (ارگانیک)
  5. 4 تا هل سبز
  6. به مقدار لازم هم عسل نیازه(حسب سلیقه ی فردی)
  7. یک دونه فلفل سیاه
  8. 2 تا 3 عدد میخک
  9. اگه دارچین طبیعی استفاده میکنید یه تکه دارچین به اندازه‌ یک و نیم سانت
  10. زنجبیل به اندازه ی یه قاشق چای‌ خوری
  11. دو سوم قاشق هم چای سیاه لازم داریم

حالا اگه دوس دارید خیلی سریع و راحت چای ماسالا رو آماده کنین و خیلی وقت برای آماده کردن اون ندارین باید همه‌ ی ادویه‌ ها رو به همراه زنجبیل و آب داخل ظرفی (قابلمه) بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید تا مقدار آب اون به مرور بعد از تبخیر نصف بشه، و بعد به همین صورت شیر رو حرارت بدید تا کمی تبخیر بشه سپس عسل رو به شیر اضافه کنین و داخل آب بریزید.

حالا چای رو اضافه کنید و سه تا چهار دقیقه ای روی حرارت ملایم بذارید و به وسیله یه صافی، مایع رو صاف کنید و بعد میتونید میل کنید. البته در صورتی که تمایل داشته باشید میتونید این چای رو  با نبات یا شکر شیرین کنید.

ولی اگه قصد دارید نوشیدنی شما کمی دقیق تر دربیاد میتونید اول چای سیاه خشک رو در ظرف (قابلمه یا …) بریزید و حدود یک و نیم تا دو پیمانه آب داخل اون بریزید و بعدش هم شکر یا عسل رو به اندازه ی دلخواه اضافه کنید.

الان اجازه بدید مواد داخل ظرف دو تا سه دقیقه بجوشه، تمام ادویه ‌جات رو هم به صورت پودر و مخلوط شده اضافه کنین و در آخر هم زنجبیل رو بریزید داخلش و بعد از اون شیر رواضافه کنید و تا پختن اون حرارت رو زیاد کنید، و در آخر هم اجازه بدید نوشیدنی شما 3 تا 5 دقیقه دم بکشه و از نوشیدن اون حال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *