دسته‌بندی نشده

اشتباهات رایج هنگام درست کردن قهوه با فرنچ پرس

اشتباهات رایج هنگام درست کردن قهوه با فرنچ پرس | آرت کافی
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

کارهای اشتباهی که هنگام درست کردن قهوه با فرنچ پرس ممکنه توسط شما انجام بشه، میتونه روی کیفیت خروجی قهوه تاثیر زیادی داشته باشه و حتی موجب بشه توی ذوق شما بخوره و به کل از قهوه دلزده بشید و حتی اگه جایی باشید که قهوه با کیفیت هم به شما بدن از خوردنش منصرف بشید. ما توی این مقاله ی آرت کافی سعی داریم معمول ترین اشتباهاتی که ممکنه شما موقع درست کردن قهوه با فرنچ پرس مرتکب بشید رو برای شما شرح بدیم تا بتونید یه قهوه عالی و با کیفیت درست کنید. بعضی از مواردی که ما در این مقاله ی آموزشی به اون می پردازیم،در هنگام خرید اینترنتی قهوه هم باید بهش دقت کنید چون در کیفیت و طعم نهایی قهوه بسیار تاثیر داره.

اشتباهات درست کردن قهوه با فرنچ پرس

ممکنه این سوال براتون پیش بیاد که وسیله ای که روش دم کردن قهوه با اون خیلی ساده است و به سادگی با ریختن آب گرم روی قهوه آسیاب شده و با پایین دادن پیستون بعد از گذشتن چند دقیقه، مراحل کار انجام میشه چطور میشه با این وسیله ی ساده کار رو خراب کرد؟

اشتباهات رایج از قرار زیر است :

1- اولین اشتباه  که ممکنه مرتکب بشید خوب نشستن فرنچ پرس هستش

ممکنه اولین و ساده ترین اشتباه در استفاده از فرنچ پرس و سایر دستگاه های دم آوری قهوه که خیلی از ماها ممکنه بی تفاوت ازش بگذریم و بهش توجه نکنیم تمیز بودن فرنچ پرس در هنگام دم کردن قهوه است.

یکی از اشتباهات فرنچ پرس و تمیز کردن اون اینه که فیلتر رو خیلی سریع و بی دقت شستشو بدیم، در حالی که مهمترین جایی که امکان موندن بقایای قهوه در اونجا وجود داره، میتونه فیلتر دستگاه باشه.

2- استفاده کردن از قهوه بی کیفیت در فرنچ پرس

انتخاب قهوه با کیفیت یکی از موارد مهمیه که قبل از شروع دم کردن قهوه حالا چه با فرنچ پرس و چه با هر وسیله دیگه اعم از موکاپات یا موکا، لازم هستش که به اون دقت کنید.

به واقع اگه هر چقدرهم تمام مراحل دم کردن قهوه رو با دقت و اصولی انجام بدید، ولی قهوه رست شده رو درست انتخاب نکرده باشین، نتیجه ی مناسبی از کارتون نمیگیرید.

ولی از اونجایی که عطر و طعم قهوه در درست کردن قهوه با فرنچ پرس به طور مستقیم از دونه ی قهوه میاد لازمه که شما هنگام خرید قهوه فرانسه برای انتخاب دونه های قهوه خیلی دقت کنید تا کیفیت مطلوبی از قهوه بگیرید.

3. آسیاب کردن دانه های قهوه به طرز غیر اصولی

در میان وسیله هایی که برای دم شدن قهوه میتونه مورد استفاده قرار بگیره فرنچ پرس به خاطر سادگی که داره همیشه یکی از مناسب ترین گزینه ها هست که افراد به دنبال استفاده کردن از آن می روند، اما بسیار مشاهده میشه که به خاطر دقت نکردن به نکاتی که ذکرمیکنیم اولین استفاده از این وسیله ساده میتونه مساوی با آخرین استفاده شما باشه، اون هم به این دلیل که یک تجربه ی خوبی از درست کردن قهوه با فرنچ پرس نصیبتون نشه.

بهترین نوع آسیاب برای استفاده در فرنچ پرس استفاده از آسیاب درشت می باشد.

یک موضوع دیگه که در فرنچ پرس بسیار مهم هست استفاده کردن از فیلتر مناسب در اونه، از اونجایی که فیلترهای فرنچ پرس خیلی نمیتونن که ذرات معلق قهوه رو جذب بکنن استفاده نکردن از آسیاب درشت موجب میشه که با عبور این ذرات قهوه به درون فنجان شما طعم قهوه آزار دهنده و بسیار بی کیفیت بشه.

و از طرفی از اونجایی که در دم آوری قهوه با این وسیله شما به روش شناوری عمل می کنین استفاده کردن از آسیاب های ریز سبب میشه که میزان عصاره گیری شما از قهوه بیش از حد زیاد شده و طعم نهایی قهوه شما هم تلخ بشه.

اشتباهات رایج هنگام درست کردن قهوه با فرنچ پرس | آرت کافی

4. حتماً نسبت قهوه به آب رو جدی بگیرید

یکی از اشتباهات دم آوری قهوه با فرنچ پرس و سایر روش های دم کردن که بسیار معمول هست، عدم رعایت نسبت هایی می باشد که در روش تهیه اونها بیان میشه.

متاسفانه یه طرز فکر اشتباه که بعضی مواقع در بعضی از افراد موقع دم کردن قهوه مشاهده میشه طمع کردن در زمان عصاره گیری از قهوه است و شاید تصورشون اینه که هرچقدر که قهوه بیشتر بمونه و دم بکشه بهتره در حالیکه یک طرز فکر کاملاً اشتباهه.

نسبت قهوه به آب از لحاظ وزنی 1 به 13 هستش، یعنی به ازای هر مقدار قهوه ای که استفاده میکنید باید به اندازه 13 برابر اون از آب استفاده کنید، بهتره از ترازو برای کشیدن قهوه اقدام کنید.

از جهت زمانی هم از موقعی که قهوه و آب در فرنچ پرس ترکیب میشن و دم آوری اون شروع میشه لازمه که 4 دقیقه دم کشیدن انجام بشه.

روش تهیه قهوه فرانسه

5. برای این کار از آب جوش استفاده نکنید

یکی از موارد مهم دیگه که باید توجه کنید دمای آب مورد نیاز برای دم آوری قهوه هست، یکی از اشتباهات فرنچ پرس که خیلی هم اتفاق میفته استفاده از آب در حال جوش برای عصاره گیری قهوه است.

شاید برای ساده کردن کارمون آب جوش بتونه کار ما و عصاره گیری رو خیلی سریع تر انجام بده، اما مشکل از اونجا پیش میاد که استفاده از این آب موجب میشه که ترکیبات و روغن های اضافی از قهوه استخراج بشه که این فرایند طعم و مزه قهوه ما رو به شدت تحت تاثیر قرار میده و کیفیت اون رو از بین میبره.

بهترین دمایی که توصیه میشه برای اینکار استفاده کنید، حدود 200F (حدوداً 95 درجه سانتیگراد) هست، و حتی اگه آب شما شروع به جوشیدن مختصری هم کرد، حرارت رو خاموش کنید و به مدت 30 ثانیه منتظر بمونید تا کمی دمای آب کاهش پیدا کنه.

6. تا حد امکان فرنچ پرس و فنجون ها رو گرم کنید

آخرین گزینه لازم برای بهبود فرایند دم آوری که باید توجه کنید گرم کردن خود فرنچ پرس و حتی فنجون های قهوه است.

به طور معمول زمانی که شما قبل از اونکه بخوایید قهوه رو درون فنجون ها یا فرنچ پرس بریزید اگه اونها رو گرم کنید، رایحه و عطری که از قهوه شما منتشر میشه چند برابر شده و قهوه شما هم مزه بسیار لذیذی به خودش می گیره.

در حقیقت شما با ریختن و نگهداری آب جوش به مدت حدود 5 دقیقه درون فرنچ پرس و فنجون ها موجب میشید که قهوه شما در زمان دم کشیدن و سرو شدن دمای ثابتی پیدا کنه و به مدت طولانی تری هم گرم بمونه.

توی این مطلب آموزشی از آرت کافی سعی ما این بود تا حد امکان اشتباهات فرنچ پرس که در زمان دم کردن با این وسیله اتفاق میفته و باعث کاهش چشمگیر کیفیت قهوه شما میشه رو بررسی کنیم تا با انجام ندادن این اشتباهات توسط شما کیفیت قهوه شما بهتر بشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *